Alla inlägg den 19 augusti 2008

Av TriMaster - 19 augusti 2008 23:50

Snart är hela svenska folket helt ner på botten, rent mentalt alltså. Blir det inte snart en guldmedalj så kan det blir följder för ekonomin. Det är som förgjort: Stefan blir bara 4:a fast han är bäst i världen, damlandslaget i handboll bortplockat av lill-syster-landet, segling inte heller som vi hoppades även om vi inte ens vet hur man räknar poäng. Vad ska vi göra, vi kan väl inte blir utan guldmedalj. En guldmedalj måste det blir, om varje pris, här ett antal förslag:

-          Vi frågar Michael Phelps om han kan ge oss sin 7:e, den var ju med minsta marginal i alla fall och inget världsrekord, som tack får han SvDs bragdguld med heder och bong och får en valfri ölhävarträningspass hos funktionärerna i svenska simförbundet.

-          Vi kan naturalisera Usain Bolt, hans dräkt är ju redan till hälften gul och kungen lär vara på plats så det bör gå rätt enkelt.

-          Vi ser till att de funktionärer vid 400m finalen missuppfattar något kommando och ta bort alla startblock utom Johan Wissmans  efter att de 2 starkaste löpare diskades bort för tjuvstart (Jag tror alltså att Johan kan komma 3:a) J.

-          Vi gör en insamling bland kinesiska broderfolket att de offrar en av sina 10 tynglyftningsmedaljer till oss.

-          Vi gör sitstrejk framför IOCs kontor och kräver att Ara få brotta om alla sina matcher

-          Vi utvecklar snabbt ett par längdhoppsdojor som ger 50 cm extra längd. (Även här är brons möjligt)

Skulle all detta fortfarande inte hjälpa så kommer vi att snabbinkalla IOC ex com och introducerar en timme innan spelen avslutas en trekamp med kub, varpa och bilbingo. Gotländska mästaren i denna gren har för säkerhetsskull redan packat väskan och är redo att snabbinkallas. Ingen annan nation kommer ha en chans att träna ifatt så fort och vi kan äntligen få vår efterlängtade OS-guld.
Av TriMaster - 19 augusti 2008 23:31

försök hellre att blir den bästa bananen i världen än att sträva efter att vara en plommon. Du kommer ändå alltid vara bara en andra klass plommon.

Av TriMaster - 19 augusti 2008 12:55

 http://www.scholm.com/foto2.asp?Nr=114


Efter bara 3 till 3,5 timmars sömn och efter jag igår morse tittade på damernas triathlon orkade jag inte att gå upp ytterligare en tidig morgon och kollade herrarnas tävling också, a) har man faktiskt ett jobb där man inte klara sig genom dagen halvsovandes b) lite egen träning skulle det ju också vara och om det genomförs rätt är man i normalfall fint trött när det är läggdags. Klarade mig igår kväll bara genom en repris av Elenas 24:e världsrekord som jag absolut ville se, och faktiskt oftare än Susanna Kallurs fall.
Det är något egendomligt. Varför visas hennes öde om och om igen, från alla vinklar, i slow-motion, bara underifrån gick inte, ännu - snart blir det en sportklassiker som jag har svårt med. Ska det blir någon slags påminnelse eller självömkan att här försvann en gulddröm till … som nu Holm ska fixa åt OSS? Kronberg, som jag för övrigt aldrig riktig gillade, men han var trots allt i ett antal finaler på världsnivå, sade igår ganska torrt, ”det var en grov teknikfel, hon var för nära häcken”. För det var en chansning från början att gå in i OS utan att vara helt återställd från sin skada, inte matchtränad genom ett antal tävlingar innan. Vi hoppades, vi hoppades så innerligt för henne och det gick inte. Retfullt att det var så himla nära. Häcken ut, så att säga.

Nu är inte många chanser kvar: Heliga Stefan förlösa oss! Du blir upphöjd direkt i bragdguldhimmeln på moln 17, du får alla våra sportutmärkelse för 2008 till 2010 även om Zlatan ensam fixar VM-deltagandet och efteråt gör den avgörande målet i ishockey VM nästa år. Vi ger dig Järringpriset på band med gyllene krans första klass och din far får förklara i en 2 timmars direktsändning med 5 språkig synkronöversättning bl.a på samiska och sövdeskånska varför du hoppade så gudomligt bra. Kolla bara om och om igen Elenas världsrekordhopp igår, du behöver bara hoppa halva höjden. Snälla, fixa det åt oss!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards