Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av TriMaster - 27 augusti 2008 23:29

Igår gick det alltså över 15,1 km teräng, Xtremrun i Ursvik, totalt 288 höjdmeter. Mycket tur med vädret, inte en droppe regn under hela loppet och banan var ganska torrt som tur det. Slog alltså till med att förbättra min tid från maj med 6,5 minuter, som känns ganska ok. Och PB förbättrades i alla fall med 4 minuter. Dags för lite speedwork de kommande dagarna sen ska vi se vad jag kan åstakomma vid Stockholm Halvmarathon min PB på ca. 1:31 sprungit under förra milleniet är dock inte i fara på långa vägar. Den tiden får jag spara till 2009.

Av TriMaster - 27 augusti 2008 18:05

första året är den mycket intresserad och träna hård för att kommer igång, läser på, köper en bättre cykel och utrustning,

år 2 inser han/hon att det kräver en hel del för att etablera sig bättre i resultatlistorna.

år 3 börja frustrationen att alla andra blivit också bättre och inte så mycket händer placeringsmässigt.

år 3,5 fundering att lägga av och börja med något annat. Dessutom inga prispengar, dyr utrustning, och mycket tid går åt.


Friend, har du samma problem .... keep calm, det finns hopp! Du kan hitta ditt eget lilla nirvana inom Triathlon. Vill du veta hur, hör av dig ... så ska det bli svar på tal.

Av TriMaster - 27 augusti 2008 17:44


Nu har jag alltså under de senaste 10 dagar skrivit lite olika alster, tanker, funderingar kring träning och annat och någonstans 20 - 30 besökare om dagen läser tydligen vad jag skriver. Det är ju kul i sig men hittills är kommunikationen lite väl en-väg. Jag skriver, någon läser, that's it, punkt. Inget mer. Är det intressant? År det användbart? Ska jag fortsätta eller lägga ner? Någonstans är det så klart målet att en och annan har t.ex hjälp med sin träning, får nya tanker, och i vissa fall även få en tankeställare som han/hon inte hade fått annars. Därför skulle det vara kul att få lite feedback. Jag lovar att jag svarar. Här, eller på mail. It's your turn!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards