Alla inlägg den 12 september 2008

Av TriMaster - 12 september 2008 22:16

Ligg still i ett par minuter och slappna av. Mät sedan din puls. Om du har mer än 70 slag per minut läs det här. Studien är superfärsk.

Calm down my friend, there is a "Botemedel": Börja med triathlonträning eller någon annan konditionsidrott.

Av TriMaster - 12 september 2008 21:07

Började med min berömda mys-pys-super-lång-frukost och proppade i alla goda proteiner och vitaminer i form av färsk frukt, grönsaker, müsli, men även ägg och skinka. Samtidigt var dagen efter gårdagens lång-intervall pass träningsfritt. Riktigt skönt! Bara vårda kroppen och känner hur gårdagens mödor ledar nu minut för minut till bättre uthållighetstempo. Jag känner hur jag både kan springa snabbare och längre. Vilken effekt! Det är ju så klart alltid roligt att man inte bara känner det utan att man, som jag här om dagen påpekade, kan mäta parametrar som visar förbättringen. T.ex att man springer samma hastighet med 10 slag lägre puls, respektive en km/h snabbare än tidigare på samma puls.
Kroppen är nu redo att efter en lätt uppmjukning imorgon bitti visar vad den går för på lite kortare löpdistanser. Det blir spännande att se om beräkningarna håller. Om 18 timmar vet vi mera.

Ovido - Quiz & Flashcards