Alla inlägg den 29 mars 2009

Av TriMaster - 29 mars 2009 19:06

Som var idag ute på Freskati i Stockholm. Vädret de senaste dagerna som kastade mellan hopp och förtvivlan och indikationer att formen ännu inte var tillräckligt för att ställa sig på startlinjen till en tävling såg till att jag lät bli.

Nu var dagen inte så illa vädermässigt. Något kallt med 2 – 3 plusgrader men ganska måttligt vind som efter söndagens kulturella och lukulliska pornografiska satisfaktion, (en Carl Larsson utställning som går just nu ut på Valdemars Udde och sen en gottigottgott kaffelatte med dito tillbehör hos Flickorna Voltaire) gick det inte att håller tillbaka, man måste ut och kuta och kolla hur det hade gått.

Tyvärr är det fortfarande en del is på vägar och stigar norr om Norrtull men det gick, och det gick tom riktigt bra. Det blir såna där ögonblick där det gör mindre ont när man springer något fortare, där flåset är där men ändå känns det att man inte ligger på max. Det roliga var att man inte ens under en tävling de senaste två åren har gjort en bättre tid. Det bådar gott. Nu gäller det att håller sig frisk, hålla träningsfliten uppe och inte förivra sig så blir det en riktig kul tävlingssäsong.

Ovido - Quiz & Flashcards