Alla inlägg den 6 mars 2009

Av TriMaster - 6 mars 2009 11:52

ju, verkligen långt borta. Här är det redan kl. 23:53 ... och om nästan exakt 7 timmar går starten till 25:e IRONMAN New Zealand. Det blir kul, även om jag är denna gång bara åskådare. Ska kolla lite läget etc. för det är klart, här måste man vara med någon gång. Och Hawaii är härifrån mycket närmare än Sverige. Mycket, mycket närmare.

Överhuvudtaget får man en någon annan perspektiv när man resar rund på denna fantastiska ön. På en vecka bilade vi nu runt över 1500 km och vissa dagar kändes det så att man har sett 5 länders landskap inom 100 - 200 km.

Regnskog som på Borneo, gröna mjuka ängar som på Irland, skogar som i Slovakien, kustdelar som i Wales eller USA, små bergsvägar som i Alperna, eller en oendlig sandstrand som vad vet jag. Nej, jag har aldrig sett någon liknande sandstrand som the "Ninth Miles Beach"! Ok, den är bara ca. 60 km lång. Men det är helt makalös. Den sträcker sig från New Zealands nordspets till Ahipara som sagt ca 60 km mer söderut. Om du vill kan du köra med bil längs hela stranden, för den är i princip helt tomt. Och rent. Och långt borta är Australien. Ju, det är häftigt!

Ovido - Quiz & Flashcards