Alla inlägg den 9 september 2009

Av TriMaster - 9 september 2009 21:15

10 minuter kvar och Sverige behöver ett självmål från Malta för att äntligen kunna göra det nödvändiga 1:0.

Hur låter det? Det låter pinsamt, nästan förnedrande. Nej, inte för Malta.

Nej, jag fattar, det var en speciell taktik av Lasse Lagerbäck. Sverige spelar så superurusel de bara förmå, så att man nästan tror de förlorar matchen, resp. får max en poäng med hem. Då tror Danmark att de bara kan ställa ut skorna för att vinna. De skicka bara ut sitt C-lag och Sverige vinner med 3:0 borta mot Danmark. Sen kör Sverige uppvisningsmatch mot Albanien med 6:0 och 4 Zlatanmål, - en med rumpan. Vips och landslaget åker till Sydafrika.

Hmmm, vilken underbar dröm. Men sanningen blir väl mer brutal-realo: Danmark klär av Sverige och Portugal vinner lätt mot ett nu deppig Ungarn. Sen är det bara titta på hur Portugal enkelt ta andra platsen i gruppen - finito Sverige - finito Lagerbäck - finito - rull i sidled - för sen kommer det nya tider för för några av Lagerbäck-boys är de då också definitivt finito.

Av TriMaster - 9 september 2009 13:36

i sin bok: Vem gråter vid din grav? Att man inte ska döma andra. Jag håller till en stor del med om det han skriver, speciellt då det ge mycket mer sinnesfred och balans för ens eget liv. Dock ibland är det svårt att låta blir att reagerar på företag, institutioner eller personers agerande. Man är ju ingen robot utan känslor! Se nedan ...

Av TriMaster - 9 september 2009 13:19

Jag hade för mig att NKs tider var över där enbart rika-änka-gul-hat (obs! inget ont mot änkor som äga en gul hat) köpte sina 20g DajeelingFF i delikatessavdelningen. Men kanske har ni fått in för mycket "pöbel från landet" som inte uppför sig rekorderligt varken i klädstil eller köpbeteende (=stark köpkraft). Hur annars kan man tolka senaste annonskampanjen. NK informerar den stackars fattig-lapp-svensson att minsann ett par högklackade för 3500kr var redan slutsålda, lika så en stol för 9500kr. Men en parfymserie för över 9000kr finns kvar i ett par ex och annat som man bär på sig "efter smak och humör". Annonsbolaget har tydligen tappat referens till smak och humör. Det känns något egendomligt i en tid där folk blir av med 10%, 20% eller tom 100% av sin lön att på andra ställen prålas vidare ohämmad. Om ni adresserar klientel med pengar OCH stil ligger ni också fel. Jag är tveksam att man attraheras av era annons till köp. Uppmärksamheten, ju det har ni absolut lyckats med, men det dra ju åt sig den "fattiga pöbeln" som vill visa att man ändå har råd. Det kan vara en idé att tänka genom strategin innan man betalar för dyra annonser.

Ovido - Quiz & Flashcards