Alla inlägg den 24 januari 2009

Av TriMaster - 24 januari 2009 19:49


Ett allvarligt faktiskt. Det här verka vara riktigt ojämnställd. Bara 30% av alla besökare är kvinnor och 70% män. Det måste ju bero antingen på innehåll, eller stilen hur jag skriver. Något tilltalar i alla fall kvinnor mindre än män. Hmm, och hur ändrar man på det? Kanske startar en kundundersökning och frågar 1000 slumpvis utvalda besökare vad de vill ha förbättrad, vad de vill helst läsa om, vad de söker på denna site. Ok, då fråga jag DIG, när du redan är här. Vad vill du läsa om mera, vad vill du ha tips och kommentarer om? Hör av dig: TheTriMaster@hotmail.com

Av TriMaster - 24 januari 2009 19:30

Och den är inte ens slut!

Först blev det äntligen vapenvila i Gaza. Var man än stor politiskt och tycker om konflikten så måste det alltid vara bättre att inte folk dör.

Sen kom Obamamania med full kraft. Även vad man tänker där om denna man. Ingen kan vara oberörd. Du kan absolut lära dig något om retorik, hur man skapar förväntningar, skapar målbild. En tanke till: Obama har satt igång med en mäktig fart att fatta beslut. Han bestämde redan första dagen att har mer öppenhet och nya etiska regler för sin administration och fryste löner för de medarbetarna med höga löner. Ett ögonblick, vi tycker det är strongt gjort och visar handlingskraft. Hallo, hur kan han göra det så fort, han struntar alltså i kollektivavtal, medbestämandelagen etc. Think about it!

Och sen kom SVT ikväll med med Skavlan. Jag tycker du ska se kvällens sänding. (Om du inte gillar Filip och Fredrik så kan du spola fram till ca. 30:00) Den var inte bara roligt och tänkvärt. Den var helt enkelt lysande. Mer sånt SVT då betalar jag gärna min tv-avgift även i fortsättning. Vilka förväntningar har du på ditt liv framöver, vad vill du uppnår i år, vad gör dig lycklig? Hur länge? Det kan vara en bra idé i dessa av media så nattsvartmålade dagarna att fundera lite kring detta. Hoppet är det som ge kraft åt mycket, efter ett krig, olycka, dåliga ekonomiska tider. Bara när du ligger kvara har du förlorad. Visst kan du! Think about it!

Juste, några bra träningspass blev det också.

Ovido - Quiz & Flashcards