Alla inlägg under december 2008

Av TriMaster - 2 december 2008 15:15

I fall att du är intresserad:

Klockan kan bara lagra hastigheter till max 250 km/h och sluta att registrera distanser efter ca. 850 km. G3 registreringen fungerar under tiden alldeles utmärkt.

I ett litet oavsiktlig test under en flygning till centraleuropa så kom fram dessa resultat. Jag glömde helt enkelt att stänga av utrustningen under flygningen. Inte bra, men jag tror risken var mindre än om någon annan har glömt att stänga av telefonen (frekvens, fältstyrka etc.)

Av TriMaster - 2 december 2008 12:06

Du undrar varför?

Ju, Lars Ohly föreslå ju på allvar att Norska Staten kunde köpa Volvo. Man skrattar att man bågnar och samtidigt fastnar skrattet i halsen. Vad händer om denna man av någon förfärlig anledning skulle få inflytelse på Sveriges statsfinanser? Två fakta: Volvo personvagnar går back med flera milliarder kronor. Bakom varje jobb hos Volvo finns ytterligare tre jobb av underlevernatörer. Varför stoppa pengar i ett svart hål när det ge mer effekt för nya jobba? På kort sikt blir det hur som helst inte muntert. Sagoboken om SAAB är inte ens öppnad. Se min tidigare fråga till Mona Sahlin.

Ovido - Quiz & Flashcards